Saturday, May 21, 2011

Cepatnya Malam

Sekarang pukul 5 je dah gelap, malam sgt panjang, rasa mcm tension je, al-maklumlah 1st time mcm ni,
ini masa lepas abis kelas, dalam pukol 5pm! malam dah

3 comments:

ibuintan said...

assalamualaikum Zul,

pukul 5 dah malam?

elok juga dapat berehat panjang sikit bila seharian dah stress dengan study

Zul said...

wslm ibuintan,
a ah, pukul 5 dah gelap, belum winter, nanti winter around 4pm dah gelap, stress jugak gelap ni, sebab sejuk, susah nak buat kejer, msia still d best! rindu pulak

azieazah said...

Kalu bulan puasa, dapat berbuka awal, kan? hehehe