Monday, February 11, 2013

Give-Away! Yang Pertama

Disebabkan tak pernah buat any GA, so saya sajer-sajer lah buat, masa di Sydney haritu, ada lah beli beberapa barang nak buat GA ni, so untuk yang pertama, ada dua barang saya nak kasi.

GA ni berjalan seminggu, dari 11 Feb hingga 15 Feb ni, just tinggalkan alamat email anda dan url blog (jika ada).


Syarat-Syarat:
Terbuka kepada sesiapa sahaja, asalkan ada alamat di Malaysia untuk saya poskan barang.

Cara nak tentukan siapa dapat, bedasarkan undi secara random nanti.

Ada 2 GA hendak diberi, seperti di bawah

1st




2nd




Selingan:merindui Launnie!!!!!!!!!!

22 comments:

penDragon said...

wah..menarik hadiah GA ni...nak join!

chokechik@gmail.com

http://noname-kakipanjang.blogspot.com/

Anonymous said...

as'salamualaikum, saya nak ambil bahagian tapi saya orang spura. tapi ayah ibu asal melaka. saya ada rumah dimelaka kalau 'menang' nanti boleh lah saya berikan alamat rumah dimelaka, insya Allah. saya tak ada blog tapi ingin sangat nak 'join' GA awak..

Anonymous said...

esma w. sibat
lady.esma@gmail.com
:-):-)

-silentreader-

cik chinta said...

x sabar nk join. ape GA nye ni?

cik chinta said...

nufaka@gmail.com

http://missakalidaf.blogspot.com/

Arina said...

Salam Zul, bestnya hotdog maker tu...since Auntie takde blog so Auntie just bagi email address: noorarina60@gmail.com. Wish me luck......

Wasallam

Auntie Rina

Anonymous said...

as'salamualaikum, muga ada rezeki saya, insya Allah! e mail, salmah10@yahoo.com

Ash said...

nak yang first !!
email will let u know when i've been announced as the winner haha. will check your post frequently dude

Anonymous said...

Assalamualaikum Zul,

Err...memang kena tinggal alamat emel je ya? Tidak perlu jawab soalan ke apa-apa ke kan! Kalau macam tu, terima kasih sebab buat GA. Alamat emel ialah : zuraidah@myself.com

Terima kasih Zul.

ibuintan said...

Nak join!
email... ibuintan6064@yahoo.com
blog...http://impianaintan.blogspot.com

ryy.han said...

Nk cuba nasib

Email gitps@yahoo.com
Blog tepungpelita.blogspot.com

Chitty Boy and Me said...

satya9783@gmail.com
http://chitty-boy.blogspot.com.

Mixed-family in da house.... said...

Assalamualaikum dik,

ni akak nak join GA yer...

email: diniehasnor@gmail.com

ciknab said...

nak jugak join GA ni..email add.. dania72@gmail.com TQ

ciknab said...

dania72@gmail.com
TQ buat GA..da lama x join GA sejak byk keja kt opis ni..

athirah said...

salam..hye..

nk join GA

athirahsafarudin@gmail.com.

Tq...

norhidana miswan said...

waaaaaaaaaa bestnyer akak nengok sosej maker tuh, kalu dpt tuh tak pyhla akak membeli lg sosej kt kedai...

url akak http://misshamakeupstore.blogspot.com/

email akak: norhidana@gmail.com

anna hashim said...

anna@shapadu.com.my

www.haibeautiful.blogspot.com




:-) wish me luck...:-)

wati said...

Hahahahha nasib baik sempat melawat blog you so nak kena join la GA ni.

norulsielawati@gmail.com

Alani said...

saya join =)

http://thesitesaya.blogspot.com/2013/02/give-away-yang-pertama.html

m.u.l.a.n said...

nak jugaaakkkk...

o-mulan@hotmail.com

http://o-mulan.blogspot.com/

Alani said...

saya join (resend)

alaniEzekiel@gmail.com

http://thesitesaya.blogspot.com/2013/02/give-away-yang-pertama.html