Wednesday, December 28, 2011

Makan-Makan: Kedai Kopi Pak Lang

Minggu lepas, 3 hari 2 malam, pergi ke PD bercuti bersama keluarga, so rasanya ada dalam almost 30 orang, pastu duduk dalam sebuah apartment,hahah, penuh mcm sardin, tapi apa kesah kan, asal dapat gather bersama , tu yang paling pentingm so just nak share, one of tempat makan dekat PD ni, kopitiam for break first ni, dekat dengan pasar PD. so meh tangok gambar.

Menu tak lah banyak sanagt pon

Harga boleh tahan murah lah

ni sajer jer  gatal

kedai dia dekat dengan jetty, memang full

biasa jer, nothing special

biasa jugak

agak sedap nasi lemak ni, denga ayam goreng tu, harga rm5

air mata kucing

kopi putih yang biasa2 sahajaer

overall, kedai ni, servis memang lembap tahap gaban, maybe sebab ramai orang, kedai ni nama melayu, tapi owner dia cina, tak tahu lah kalo china muslim ke, btw, makanan dan air kedai ni biasa lah, xsedap mana , tapi nasi lemak dia, ok, not bad! tu jer,

3 comments:

azieazah said...

Sekali sekala, yang biasa itu sangat enak sekali!

azieazah said...

Ehh bila balik Malaysia? I tertinggal ketapi ni.

Zul said...

kak azie, dah bali lama dah, dekat sebulan, 4dec haritu,heheh