Sunday, January 26, 2014

Bye


Flight malam, pukul 10 kot, so sampai around 7 pagi, pukul 9 masuk opis, kalau ambil cuti, giler pokai bulan ni duit gaji kena potong half!

Jalan dekat2 beli beberapa barang, mana sempat n dekat je beli, kaki tak larat nak jalan, dari 2 beg, beranak lagi satu beg. 

Sempat singgah masjid tadi, dekat je dengan hotel, baru perasan, jumpa budak melayu 2 orang, baru sampai jepon seminggu, jalan- jalan, tanya bila balik?, jawapnya bulan 4! Giler kencang jalan2 samapi bulan 4, duit kena banyak lah.

Dah check out, nak cari kedai makan gak jumpa, makan je lah kat airport nanti, 

Bye tokyo, jumpa lagi for the next 10 years kot! Jepon yg pening but really great xperience! 

Esok balik ke dunia realiti, kerja menimbun. 

2 comments:

norhidana miswan said...

dh sampai malaysia belum nih? msti syok kan... cuti2 sana sejuk2 kt sana... ole2 utk akak ada tak hehehe

m.u.l.a.n said...

best best pi jepun...

ehh.. u tak email lagi address, nak kasi small gift yg dulu tu..

email to o-mulan@hotmail.com ya