Sunday, July 24, 2011

Amy Winehouse Dead!

Amy Winehouse, 27, found dead in her London home.! wow! terkejot gak, tapi cam leh agak,sebab dia ni ting tong, but x sure betol2 mati or just anothers rumor je ni!  baca link ni > dailymail

2 comments:

azieazah said...

Dia ni penagih dadah tegar, kan?

Pelik juga bila disanjung dipuja.

Sesi Luah Perasaan: Hujan Pun Tak Sedar...

Zul said...

yurp kak azie, penagih teruk ni, x penah2 nak pulih, tpi ramai suka dia sebab lagi dia, bila dia nyanyi pon mcm ting tong, tu sedap kot,hehe