Wednesday, December 21, 2011

Free Coupon or should i call it Voucher or sama jer?

Godek-godek sekali jumpe lah online voucher ni, untuk burger king, ada promo, so saper nak makan BK, just print out this coupon, but ikot hari dia lah, lagi satu, ada promo untuk buy 1 free 1 subway 6' tu, tu kena cek dekat The Sun tarikh 14 dec! jom Makan


2 comments:

kakcik said...

Kena beli set lain dulu, baru boleh guna kupon tu kan?

Zul said...

a ah, rasa kena beli satu set dulu,baru leh beli yg tu