Sunday, March 11, 2012

Minggu yang Busy

baru 2 minggu start kelas, tapi sekarang rasa dah sebulan lebih, assignment semua menanti untuk disubmit dan group discussion pon makin banyak. Sangatlah busy, sampai tiada masa nak enjoy, banyak lagi x settle, isnin ni, sini cuti, xtau lah satu ausie ke tak, so memang berehat sebentar lah. Pergi memancing, dapatlah ikan kecik, kena lepas, sajer je nak release tension.

Semalam masa discussion, tetiba ada budak cina singapore ni, dia tanya, adakah zul paham apa diorang cakap dalam kelas, especially when local students discuss with lecturer, and diornag ni suka gelak-gelak, rupanya, dia memang tak paham apa lecturer n local tu cakap, hahah, sebenarnya, most of asian macam tu ah, time class blurr, kalau tengah disucc tu, memang diorng cakap dengan diorng je, sebab kita tak paham, maybe sebab cakap laju or slang dia tebal.huhu
flathead



***hidup ni, jangan rasa diri kita semua betul, dan jangan asyik hendak salahkan orang lain, sekian

1 comment:

kakcik said...

Kita tidak selalu betul dan orang lain tidak sentiasa salah. :)