Friday, August 17, 2012

Salam Perantau- Kosmo

Raya kali ini, saya hantar semua paper salam perantau, pastu kosmo ada email nak suruh buat cerita, bawah inilah hasilnya, hahaha, giler glamor! sekali besar keluar, saya masih tidak baca ayat saya itu, sebab rasa macam geli sangat, mak saya kata sedihnya!hahah,


3 comments:

kakcik said...

Salam lebaran Zul. Kakcik tak beli Kosmo, jadi kakcik dah tear leaps kisah Zul. :(

umiyumi said...

Salam Zul,
amboi glamourlah dia.. bkn takat keluar gambar, keluar artikel lagi hehe.. k umi pun ada htr gambar, keluar dlm harian metro ahad lepas :)

Zulfadly said...

kakcik: wslm, xpe kakcik, boleh je baca kat situ,hehe
kak ummi: hehehe, galmor jap