Tuesday, September 13, 2011

Risau.....wish me all d best here....

Betapa lemahnya rasa diri ini sejak akhir-akhir ini, bermacam-macam didalam pikiran, pelbagai perkara yang terngiang2, terlampau banyak perkara dirisaukan, last week, minggu paling teruk rasanya, dengan load of work , membuatkan pressure makin tinggi, then bila present, hasilnya sangat mengecewakan, 2 presentations memang hancus! sekarang risau pasal result, takut tidak lepas lah pulak, Mudah2an lulus, amin.

Hati ni asik pikir famly, maybe is what it call 'homesick' kot, ntah lah, duduk sini kena kuat, famly jauh dr kita, apa yang boleh buat, berdoa je lah, hati selalu sangt teringat arwah nenek, sebab dia lah kunci semgt hidup aku,

Sayu nyer, hati risau, takot, cuak, runsing, semua ada, ada banyak asignment lagi yg perlu disubmit by coming monday, should have enough time to do dat, but, selalu mcm pemalas sangt2.............

diri sendiri je mampu untuk berusaha mengubahnya, mudah2an semuanya berjalan lancar, amin,

Nak berubah kearah kebaikan, tetapi, nak memulakan langkah pertama itu sungguh sukar, dan untuk menggerakkan langkah seterusnya teramatlah payh......tapi apa yang perlu, niat dalam hati, ingat akanNya, dan famly dan mereka yang selalu tolong diri kita.

3 comments:

ibuintan said...

insyaAllah... di doakan yg terbaik

jangan terlalu stress sangat, boleh buat tu

Arina said...

I'm your silent reader.....wish you all the best diiringi dg doa...dan jangan lupe pada yg maha esa, berdoalah selalu kepadanye agar mendapat ketenangan dan kebahagiaan dalam hidup. Hanya ALLAH saje yang dapat menolong kite di kala kesusahan....doa dan terus berdoa ye dik....

Kak Arina

Zul said...

thx semua, IAllah, amin, terima kasih byk2