Saturday, March 24, 2012

Baru March, tapi dah winter!

Sejak dua tiga hari ini, cuaca dekat Launnnie ni dah tak betul, sepatutnya, musim luruh sekarang, tapi tetiba sejuk pulak, suhu samapi 4degree, semalam dekat Hobart, dah turun snow! wowowow! inilah keadaan cuaca dekat sini, boleh jadi macampmacam, kuasa Allah, nak tidor pon kena berselubung dalam comforter ni.

Sebelum mendapat assignment seterusnya, hari ni berjalan lah, menguruskan hal telepon BB ni, dah sebulan tak boleh guna, tension betul. hari ni dekat city ada crazy sale, semua murah, tapi tak tau nak beli apa, dan datang lewat, semua barang murah dah abis.

Pagi tadi pulak, pergi ke Garage sale, abis gak lah duit harini, sikit punya jauh bergarage sale, samapi ke area ulu-ulu tu, hasilnya, belilah bread machine, 5$ jer, pastu tshirt yang berharga 1$ dan paling utama, Foosball table ni,hahaha, dah macam budak2, yang ini harganya 8$ sahaja.


stok baru sampai, tak samapi 2 bulan pon


semalam macam rajin , uli roti canai,harini breakfirst makan roti canai lah, nyum2, btw, roti ni tak jadi lembut, maybe sebab semalam, malas sanagt nak menguli , heheh

1 comment:

tarywilliam said...

Wow! Wow! Bread machine, $ 5, tshirt pastu priced $ 1 and, budak2, Which is priced $ 8 only are these all sound and cheap price. Pal, you Should to collect them in any way. Thanks for good post mate.


href href="http://www.contractorsperthelectrical.com.au/"> Electricians Perth