Tuesday, July 3, 2012

Launnie >> Sydney>> Gold Coast

Baru selesai mengepack baju nak dibawa ke Gold Coast, 3july till 9 July ni, harap-harap semuanya berjalan lancar, rasanya kali ini mesti ramai Malaysian dekat sana sebab sekrang ada event sport untuk malaysia student, buat dekat situ juga. Banyak gak lah barang dibawa, ingat nak bawak sikit je, tapi............. tak lah banyak, recycle je lah, rasa tak sabar nak keluar dari peti ais ni (tassie), suhu malam ni -1C, if dekat mainland dalam 8-9C je malam-malam ni.

Kosonglah rumah ni, lagi 2 housemate pergi ke adelaide, lagi 2 orang pergi ke sydney, semua berjalan keluar dari pulau ini, 11 july ni official result keluar, cuaknya! tapi nak release tension dulu seminggu ni, apa jua berlaku nanti, Redha dan redha, dan saya takkan berhenti berdoa. takutnya......

duduk rumah tinggal beberapa orang ni, malas lah nak beli lauk, ayam semua dah abis, masak apa yang ada, saya buat lah ikan bream masak petai ala sweet sour kononya! janji masuk perut kenyang. hehe
ikan bream masak petai


Esok flight dari launnie pukol 12.45pm dan transit ke Sydney dan akan samapi ke GC around 8.20pm, lama giler total flight ni, macam balik Malaysia dah, harapnya semua berjalan lancar.

Walaupun saya hanya menulis diblog, dan tidak pernah melihat mereka yang sentiasa memberikan komen pada saya, tapi saya sangat hargai, sebab setiap bibit perkataan yang dicatitkan itu, banyak membantu saya dalam menempuh segalnya, Thanks a lot, IAllah, semuanya akan lancar............
jauh perjalanan aku lagi ni......................

winter: pengalaman hidup, terima kasih Allah.


*dudk ausie dah dekat almost 2 years, but setiap hari saya rindu famly saya, dan IAllah, bulan ini, saya akan jadi pakcik.

5 comments:

m.u.l.a.n said...

gold coast...!!! i pi sana 2005 rasanya.. nak sgt pi lagi...

enjoy..!!

norhidana said...

selamat bercuti...

cikceriacorner said...

wow bestnye..jln2 best..mknan tu pon best..heheh

Outbound Malang said...

salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

Zulfadly said...

mulan: pergilah lg, syiok!
kak norhidana: seronok cuti
cikceriacorner:best!heheh