Wednesday, February 13, 2013

GA: Makan di Tassie

Terima kasih yang sertai GA yang pertama, masih sempat na join, jumaat malam saya inform siapa yang dapat.

Kali ni nak post makanan yang dibedal semasa di Launnie, ada masak ada makan luar, balik Malaysia, memang makan luar je lah, nak masak tiada keinginan, haha. Balik-balik je haritu dah pergi mamak, harga naik ok! teh ais naik dari1.50 ke 1.60, roti canai dari 1.00 - 1.20! walaupun naik, still murah lah jugak kan. Kalau sedap, mahal pon tak pe, kalau murah, tapi tak sedap dan sedikit, agak tidak berbaloi disitu.


kalau mengidam nasi lemak, memang terus je masak, guna belacan penang, sedap belacan tu

tempura set, $11/meal

ni makan banquet dekat Bento sushi, bayar $18, makan lah sampai tak mampu,

terkenal dekat Tassie, Scallop pie, 

before balik haritu, teringin nak makan nasi goreng kicap, resepi ni pon google kat tenet

flip burger! susah nak makan, sebab besar!!

1 comment:

m.u.l.a.n said...

scallop pie..???? mesti sedap..!!1