Friday, January 20, 2017

Rezeki Allah

Lamanya terperap blog ni...

Alhamdulillah, dah masok 3 series last week, tua dah rasanya.


Dan juga setahun dah berkahwin, masih belum rezki lagi untuk dikurniakan anak.

Rasanya dalam tempoh setahun ni, terlampau ramai yang bertanya, lepas tu akan stress. Belum lagi yang komen suruh buat anak cepat2.

Kalau lah seperti yang diperkatakan, setiap orang lain jalanya, ada dapat anak cepat, ada lambat.

IAllah akan sampai masanya, hati kena kuat, usaha kena gigih.

Doakan kami!!!. Ameen
Rindu penduduk Kampung, hopefully cukup duit dan dapat berjalan ke sana.

3 comments:

Kakcik Nur said...

Bila Allah berkehendak sesuatu itu terjadi, DIA hanya berkata 'jadi', maka jadilah ia... Siapa kita hendak mempersoalkan ketentuanNya, kan? :)

Zulfadly said...

Btol kak cik, semua dah ditentukan olehNya

kekunang said...

Abaikan zul. Allah atur elok je. Yang penting korang both husband and wife mesti support each other handling this kind of situation. Been there done that. As perempuan sangat la sedih bila orang tanya or cakap macam2.