Thursday, May 5, 2011

Mak tok!

sekarang dah masuk musim luruh, dah dekat nak winter dah, suhu sekarang dah 4.3 C, sangatlah sejuk, aku pun x beli heater lagi, x leh tidur semalam, menggigil terlampau, semalam hari paling teruk bagi aku, bila dapat result dari assignmnet , aku sendiri x sangka result mcm tu, down sangat,
Sejak dari zaman masa sekolah SBP , masuk Um dan samapi aku kejer, kepas tu sambung balik blajar kat sini, Nenek aku adalah orang yang aku WAJIB cerita semua kisah aku, x pernah miss, dia lah teman paling best aku, adik beradik aku sanagt rapat dgn nenek aku, abang aku bila nak tunang, dia bg tau nenek aku dulu, barulah parent aku, memang semua senang sanagt bercerita degan nenek aku, sebab dia pendegr yang sangt setia.
Tapi itu dulu, sekarang memang aku terasa kehilangan sangt besar dalam hidup aku, bila dapat result semalam, rasa nak je call nenek aku, tp aku lupa, nenek aku dah meninggal dunia, dah sebulan nenek aku pergi, tp ikhlas, aku selagi x ke kubur nenek aku, aku rasa nenek aku masih ada,
maktok nama panggilan nenek aku, wanita yang sgt kuat dan sanagt terbaik yang Allah bagi pada aku, samapi sekarang, aku x ernah lupa nenek aku, kehilangan dan kekosongan jiwa aku sekarang, hanya Allah je tahu. Moga Maktok ditempatkan dikalangan orang beriman. Amin

2 comments:

azieazah said...

Aminnn..

Moga dirahmati roh beliau.

Zul said...

amin