Tuesday, June 14, 2011

susah mencari kawan rupenyer

bosan sugguh disini, almaklumlah, tiada sebarang hiburan melainkan nature, byk abiskan masa berFB je,pastu mengelike semua d FB, dah tahap kronik, bosan2 ni ajak lah ada beberapa orang ni beriadah ke satu kawasan, mula2 mcm nak pergi, sekali x jadi pulak, maybe bukan rezki, tapi rupenya, diorng pergi juga, tp secara senyap2 lah, nampak sgt x nak bawa aku, heheh
sini terus terang,x jumpe lagi kawan yg betol2 masok kepala, hidup jgn memilih kawankan, tp kat sini, begitu lah gayanyer, diorng byk selesa keluar dengan geng2 sendiri, aku xder lah join geng diorng pon, 

maybe esok baru nak g keluar ngan housemate lak, sebenarnya rasa mcm kecik ati je bila diorng x ajak, sebab aku yg ajak diorng, tetiba kata x jadi, rupenya diorng x nak bw aku, pikir +ve, maybe x muat keter ,hahah
naseb lah zul, meroyan lah sorunk2 kat sini, rindu kawan2 kat msia, kalo cuti ni, konpem x dok umah, asik melepak je kejer,hahah
rindu korunk lah, mina,sucy,pamiza,ran,link,aril dan lain2, nak membebel je aku ni,hahha

apa aku belajar dari kes ni, jgn terlampau mengharap kat orang, ajak sekali sudah, kalau diorng x nak tu, mesti ada reason, kawanlah pada yang sudi,heheheh

sejok!!!!!!!!!!!!! skunk suhu -1! tido pon susah

2 comments:

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

trime kasih berkunjung ke blog saya..kunjungan sdra amat-amat sy hargai..salam perkenalan dr saya..semoga berkunjung semula ya

Zul said...

sama2, rajin2 lah juga melepak ke blog saya juga