Tuesday, September 27, 2011

Great Food+people+trip!

Last week, ahad, kitaorang decide nak pergi ker Wynyard, sebab ada Tulips festival, sepatutnya, kalau nak pergi, pergi 8/10 ni, tetapi rasanyer masa tu asgmnt tgh byk, so pergilah awl, perjalanan dari launceston ke Wynyard ni lebih kurang 2 jam lah, sepatutnya bertolak pukol 7 pagi, last2 kol 8.30 baru lah bergerak, biasalah, janji melayu!hahahah
ni dekat Burnie, 1st stop untuk makan dulu, semua dah lapar

macam2 makanan dibawa, ada spegeti goreng, pasta,kuih, sandwich, semua bawa potluck, zul bawa nasi lemak!hehhe

Burnie ni memang tepi laut, view dia sangat lah lawanyer

semua tengah busy makan

nasi lemak! bukan nasi lemak 2.0 eh,hehe

semua excited dat day


acara posing2 maut, semua bergambar je kejer

Nanti zul upload lagi gambar dekat tulip farm tu, memang seronok sekali trip ini, thx semua, have fun!

2 comments:

ibuintan said...

canteknya view kat situ...

wah.. zul rajin masak ye, nasi lemak lagi

jngan lupa post gambar tulip

Zul said...

heheh, dah post dah ibuintan, nasi lemak seminggu sekali masak, sebab asik mengidam jer,hehe