Tuesday, November 29, 2011

aiskim & Salmon!

last week, ada akak ni, dia ajak lah pergi makan aiskim dengan famly dia, so kedai aiskim ni, memang famos lah, sebab sedap, dan agak jauh jugak lah, dalam 30-40 minutes dari sini, tapi dah sedap, memang selalu jugak lah pergi, harga dia dalam 5$ untuk 2 scoop, kedai ni terletak dekat westburry.

Lepas makan aiskim, nak pergi ke Bee Farm, dalam 30 minutes dr westburry, tapi, sampai-sampai je, TUTUP!
lepastu nampak lah signage salmon farm, teus lah pergi. owner farm ni, from germany, dia jual salmon yang dia bela, harga salmon ni dalam 14-100 sekor, tapi semua dah smoked dulu, xder jual salmon yang fresh, amik lah tour farm dia ni, kena lah 30$ untuk semua sekali, ingatkan besar, sekalo x sampai 5 minit dah abis, bazir giler duit!huuh














harini cuti lah pulak dari kejer farm, sebab semalam dia kata, harini hujan, tapi cerah jer ni, hehe, boleh g city, nak beli souvenir before balik Malaysia nio

2 comments:

kakcik said...

Beli jangan tak beli tapi jangan sampai menyiksa diri. :)

Zul said...

beli, sekali sekala, merasa lah makan sikit, uhuhuh