Saturday, December 17, 2011

O-M-Gay!

Rasa baru je baca pasal budak yang hilang kat Dublin ni, parent dia siap pergi jumpe akhbar, nak inform pasal kehilangan anak dia. Takut anak dia terlari akidahnyer, dah hampir setahun dia hilang, parent dia sebagai penjamin, terpaksa tanggung hutang dari Petronas, rm860 00! banyaknyer, budak ni ada failed masa belajar, tu kena extend belajar dan guna duit sendiri.

Tup-tup, semalam, kecoh dah, dia ni dah kawin, kawin dengan lelaki dublin, dan budak yanh hilang i LELAKI! tak tau nak komen apa, tapi budak  ni sungguh berani kawin macam ni, kawin dekat church kat sana. siap bercumbu dan memakai baju melayu tu, stylo abis.hahah

tapi rasanyer, kita tak perlu menghukum budak ni, moga ada ruang dan jalan untuk dia kembali kepangkal jalan, IAllah, marilah mendoakan yang terbaik untuk dia.

\antara gambar perkahwinan Ariff Alfian Rosli, semua gambar ni, amik kat website ni X




8 comments:

Arina said...

Astaghfirullahal'azim....kesian parents dia, somebody has got to do something supaya dia balik ke pangkal jalan....mari lah kita sama- sama berdoa...

azieazah said...

Ini bukan lagi kes terpencil!

Selamatkan dia, selamatkan agama.

Moga ada ruang untuk kembali ke pangkal jalan.

aminnnnnn

umiyumi said...

hmm tak dpt bayangkan betapa hancurnya hati parent dia.. semoga Tuhan bukakan hati dia dan kembali ke pangkal jalan

Zul said...

auntie arina: tu lah, kesian famly dia, malu kot dekat msia ni, mudah2han, dia kembali ke pangkal jalan,btw auntie arina, ada blogg x? saya x jumpe pon

Zul said...

kak azie: amin, mudah2han dapat diselematkan

Zul said...

kak ummi:IAllah

Arina said...

Zul,aunty takde blog tapi suka sgt baca blog orang pastu bagi komentar...hehehe,teringin nak buat blog tapi tak tau bila. Anyway I hope that Zul do not mind aunty ni selalu sgt komen kat blog Zul...

Zul said...

heheh, x kisah, saya pon tercari2 blog auntie,hehe, kalau dah ada blog bg tau saya, nak follow,