Wednesday, November 23, 2011

nothing but something

sajer jer ni, esok dah nak start kejer farm, tadi gi beli barang-barang nak bekerja, padahal zul kerja sekejap je ni, sebab minggu depan nak balik, beli lah topi, sunblock lah, sebab sini panas dia sangat terik, UV sabgt tinggi, sekarang dah hitam giler! sunburnt abis! 

ni zul upload sajer-saja gambar makanan sepanjang cuti ni, heheh
ni wajib! kalau rasa nak makan, masake je, mana tak makin sehat

roti canai pon dah asik buat je, heheh

capucino homemade ni, yg mesin 1$ beli tu,ada dalam post before dis

ni kawan masak, sedap! marinara pizza

benda paling mahal! pisang goreng! tapi ni dapat pisang murah, kalo x, x makan lah

ni habiskan stok makanan aritu, lontong!

ni latest, pengat pisang
selalu kalau call mak je, asik kata, susah cari makanan halal lah,tapi asik masak je macam-macam dekat rumah, mana tidak makin sehat, kang balik, mak pon x kenal, dengan bertambah gelapnya. jumaat ni result keluar! doakan lulus semua, amin!

2 comments:

kakcik said...

Semoga Zul akan mendapat kejayaan yang cemerlang. Mcama2 yang Zul masak ya? Makcik pun tak rajin macam Zul tau. :)

Zul said...

tkx kakcik, amin, IAllah, hehe, dah x tau nak buat apa kat sini, makan je lah, nak beli xder jual, so cari je resepi, heheh