Wednesday, November 23, 2011

Soon to be Uncle!!!!!!!

Sebenarnya, bukan menghabiskan sisa-sia cuti, tapi bagaimana nak gunakan cuti yang melambak ni, sebab cuti till febuary ni kan. Hari-hari bangun tido asik makan je, mana lah tak makin bulat je, kang balik Malaysia pon mak tak kenal,huhuh

Syabas lah pada Harimau Malaya semalam, kalahkan Indonesia dengan epakan penalti, Bravo lah! tengok semalam dekat asyik.tv, online tv, clear punyer gambar, memang boleh sakit jantung tengok bola tu semalam, suspen je, dan Alhamdulillah, berjaya juga.

dan juga semalam, Parent selamat samapi di Malaysia, Alhamdulillah, mereka selamat menunaikan ibadah haji, syukur pada Allah, permudahkan segalanya. Pastu pagi tadi call mak, pastu mak kata ada berita gembira, pastu abang jawab, kata bini dia dah pregnant! Seronok giler! excited, dan teramatlah bersyukur, memang dah lama tunggu ni, syukur pada Allah, tak sabar rasanya nak jadi Uncle ni, hehehe.Kalau ikutkan, bulan 8 atau bulan 9 baru lah keluar baby tu, tapi masa tu still ada dekat sini, mmmmmmm. agak sedih,mudah2an, semuanya lancar.

excited giler, terus beli flight ticket balik ke Malaysia, duduk sini, banyak abis duit je, so better balik Malaysia cepat2, dapat makan puas2, so sekarang tengah berkira, mcm nak join je gathering blogger tu, nak jumpe gak kakcik dan ibuintan, heheh..... masih dalam pertimbangan, sebab masa ti, rasanyer ada kawan kahwin lah pulak.

ok, nak sambung cerita korea, running man, dah episode 30 dah ni, ada lagi 20 episode nak abiskan, serius, best giler!


memancing hari ni, dekat Hillwood, ni jelah aktiviti free! daapt lah ikan 3 ekor, jadilah

2 comments:

umiyumi said...

Salam Zul, bestnya nak balik.. enjoy the holiday :)

Zul said...

wslm kak, thx, rindu maknan msia!