Monday, December 12, 2011

Phobia!

Rasa ramai je phobia dengan macam-macam benda, macam zul ni, sejak akhir-akhir ni, memang tak boleh lah, kalau duduk depan dalam kereta, akan rasa cuak, hati tak tenang, asik terfikir akan accident je,

ni disebabkan oleh pengalaman menghampiri kemalangan yang terlampau banyak, sejak tu, memang dah takut sangat-sangat. Sekarang, kalau nak tumpang kereta orang lain, mesti duduk belakang, dah x boleh duduk depan, sebab rasa macam tal secure langsung!

kalau drive, memang bawa slow giler sekarang, dan distance antara kereta tu, mesti jauh, takut!!!!! argh!!!!!!!!! naper jadi macam ni, nak bawa kereta malam pon dah macam kurang yakin, lagi ah untuk long distance kan, memang makin cuak lah, adoyai!

2 comments:

kakcik said...

Sebaik kaki melangkah masuk ke dalam kereta, jang lupa baca doa naik kenderaan. Mudah2an Allah menjauhkan kita dari segala malapetaka. InsyaAllah.

Zul said...

terima kasih kak cik, IAllah, akan diamalkan