Thursday, January 19, 2012

KHAMIS-THURSDAY

Sekarang ni, tidur siang, malam berjaga, apa nak jadi ntah lah, sistem badan kembali teruk, maybe sebab makan terlampau banyak sekarang ni, duduk malaysia memang menambah berat je, disamping tu, tolong kawan siapkan kerja dia, tolong buat 3D, nasib simple2 je, kalau tak, memang x nak lah.

terima kasih pada yang berpi pendapat berkenaan kenan tu, saja untuk pengetahuan diri sendiri. sekian
ni lah yg kawan suruh buat, siap lah jugak, tapi tak render

6 comments:

Arina said...

Nak buat macammana Zul, di M'sia ni merata - rata makanan sedap2 boleh didapati....Mula dari subuh sampai lah larut mlm nak ke pagi, masih ada gerai2 yg dibuka untuk kita menjamu selera. Ni apatah lagi Zul balik ke rumah, dah tentu di rumah pun dapat makan yg sedap2. Lain lah d OZ, selalu nak kena masak sendiri....Kalau nak maintain kena lah rajin jogging....hehehe

Iza Teratak Usang said...

Assalam...
Tibalah masanya untuk kurangkan makan...boleh? hehe..

Kalamhati said...

salam zul..

akak dh add link awk..kita tukar link k..
waahh arkitek ni..

Zul said...

auntie arina: absolutely true! heaven kot msia ni dengan makanan! pukol 3 pagi lapar, g je kedai mamak, kalo oz, lapar masak lah, sedap xsedap, makan je, nak jogging , memang x ah! hahaha, malas sungguh bila dah d msia

Zul said...

iza: nanti balik ke oz lah kurang kan makan, sini makan selagi mampu

kak KH: thx a lot! sy pon dah add! adios!

Zul said...

iza: nanti balik ke oz lah kurang kan makan, sini makan selagi mampu

kak KH: thx a lot! sy pon dah add! adios!