Saturday, January 21, 2012

Wajib Tonton: Lalang by Matlufthi

brilliant video dari matlufthi "kita ni, dah terlampau banyak makan politik bullsshit sekarang"

mana2 parti pon, semua ada kepentingan sendiri, dan salah menyalahkan sesama lain . Honestly, mcm mana nak percaya parti politik di Malaysia ni, jika semua bergadoh macam budak x ada akal. kutuk mengutuk. POLITIK MALAYSIA  sangat lah -------- enjoy dis video! open our eyes!

LALANG

2 comments:

Arina said...

Tau takpe Zul...lagi2 skarang ni dah dekat nak pilihanraya macam2 issue keluar, cakap lebih sikit nanti ke dalam pulak kita....masing2 nak tunjuk hebat,masing2 nak tunjuk kuasa dan jam ni lah pulak masing2 nak tunjuk baik, macam2 cara nak berkempen...Kadang2 tu Auntie dah naik malas nak tengok siri2 berita d TV tu...

Zul said...

samalah, susah nak percaya mana2 parti, semua ada agenda tersendiri, dalam video matlufi ni memang betul, ni yang kita nak dengar, saya pon dah jarang tgk berita, kalau kat OZ tu kan, elok je diorng duduk bersama walaupon berlainan fahaman