Friday, February 24, 2012

Selamat Tinggal Malaysia!

Hari ini, 24 Februari 2012, masa unuk pulang ke Launnie................ sedihnya! sekejap je rasanya 3 bulan bercuti, semua buat kejer last minit, sekarang dah pukul 3 pagi, still tengah packing barang, sebab xder mood nak balik, buat last2 minit.

Selamat tinggal:
-makanan sedap2
-cuaca yang panas dan hujan
-kereta yang elok
-bilik air yang basah
dan.........

ahli keluarga dan sahabat yang telah bersama for this 3 months, hehhe,

dan welcome to:

-buku dan buku
-giliran memasak kembali
-cuaca yang sejuk
-tension
-tekanan jiwa! lol
-kereta yang rosak tu
-rumah ku disana
-katil kat sana yang rasa besi tu

wish me all the best, and hopefully, this will be my last year as architecture student! InsyAllah!

GONNA MISS MALAYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comments:

kakcik said...

Selamat kembali ke gedung ilmu semoga pulang dengan kejayaan yang amat cemerlang.

azieazah said...

ZUL... selamat jalan dik. Semoga terus sabar dan cekal di rantau orang.

Bagus apa, U pandai masak sepanjang di rantau orang.

Make sure U lulus cemerlang okeh. Akak rotan nanti kalu ada yang tak pass. hehehehe

All the best! Hati hati.

Zulfadly said...

thx kak azie n kakcik, thx for the doa, IAllah, saya buat terbaik