Sunday, May 20, 2012

Mimpi Si Jep

Semalam tidur lewat, kononnya menyiapkan kerja, tapi tak siap, lepas subuh dalam pukul 7 tu baru tido, bangun pukul 12tghri, kalau dekat Shah Alam buat macam ni, pintu bilik dah kena goncang suruh bangun. hahaha

Boleh pulak tadi mimpi ngeri, macam-macam, paling gerun apabila mimpi lecturer yang selalu Zul citer, abang Jep! nama dia Geoff, kami panggil dia abang bo (botak), so bila mengumpat dalam kelas dia tak sedar lah, dia ni memang scary, boleh pulak dia datang dalam mimpi dan suruh buat kejer, memang terkejut lah! bangun-bangun je boleh menggigil sebab takut tadi, adui! nightmare abis, memang dia punya kerja paling banyak tak siap, sampai bila ini akan terjadi...hati gundah menyiapkan assignment dans entiasa berdoa nak lulus sem ni dan grad tahun ni, kerja+kerja dan terus kerja!
gambar tahun lepas, tak sabar pulak nak pergi rasanya

4 comments:

umiyumi said...

hahaha ha tu la tido lambat dah mimpi abg Jep :)

Areef Ibn Naim said...

salam,

Tq sudi singgah my blog :-)
Erm, klu kita selalu pk sesuatu tu mmg blh terbw2 dlm mimpi...
Klu sy ms belaja dulu selalu skit kpala dok pk keja byk tk siap hehe...
Skrg tgh belaja kt mn?

Zulfadly said...

kak ummi: haha, sekarang stay up je, so susah nak tido waktu normal, kalo tido sure terlajak subuh nanti, baiklah jgn tidur

Zulfadly said...

Wslm areef,
no worries, sekarang study dekat ausie, salam kenal