Friday, May 10, 2013

Selamat Hari Ibu

Sibuk nak update blog, tapi ni iklan ni, heheh, jual perfume, so sempena hari ibu, saya ada buat promo, yang dah beli sebelum ni, jangan rasa rugi, IAllah akan ada promo lagi, TQ yang sokong saya. Alhamdulillah, ada rezki saya disini.







Jom menang, just share je, ada rezki menang, siapa yang nak beli, boleh inform saya, terima kasih yer.



4 comments:

Anonymous said...

unbelievable price! berapa ml? all miniatures? original ke clone ni?

tq

norhidana miswan said...

ayoyoyo ada promo baru pulak.... takpe2 akak tnggu pefum tu sampai kt umah dulu ek

Zulfadly said...

sebab imitation lah murah, do like us at perfume deal

Zulfadly said...

kak hidana: sori....pos jadi lambat pulak, hehe