Thursday, November 21, 2013

Hal Hal Lain

  • laptop buat hal, abis semua file tak boleh diselamatkan, tapi nasib baik, saya pernah save dalam hard disk!!!!
  • lega terus.

  • Keputusan kerja gomen dah keluar, tak dapat nak buat loan rumah, hahah, saya tak dapat, bukan rezki disitu

  • kena ganti bos pergi meeting  minggu depan, terus tak senang hati, cuak, tapi mesti confident je lah kan.

  • rindu nak berjalan. lama terperap dekat shah alam ni.

  • gambar lama, lama tak buat roti canai, kalau nak, g mamak je, tapi............roti aku buat lagi sedap! hahahah

1 comment:

norhidana miswan said...

haru kan kalu jd gitu... eh lupe lak akak... zul dh tukar keje lain or msh kt ofis lama dulu tuh?