Wednesday, January 22, 2014

Kaki tercabot


Rasa kaki ni, kalau ada 2 pasang, saya tukar, penat sangat harini, ingatkan nak lepak shibuya samapi malam, akhirnya kol 6 dah balik, mana tak nya, sebab kepenatan yang melampau, rasanya harini jalan macam daru shah alam ke UM jauhnya! Hahaa

Penat!!!!!!!!!! Memang jalan dah x btol, byk
Kali duduk rehat. Pening giler naik tgain jepon ni, semua bak rushing, orang jepon sopan, masalah nak communicate lah, kalau yg tua sikit, mcm sombong, yg muda peramah, hahaha


Rasanya , jepon ni xde lahh mahal sgt utk pelancung, sama je kalau melancong ke ausie bila convert ke rm. Esok
Plan architecture nye building, building yg mana masa belajar 1st year dulu, tengok lah mana yang dan.

1 comment:

norhidana miswan said...

msh kt sana lg yek? bestnyer.... pttlah org jepun kurus2... asik jlnnnnnn je