Monday, April 25, 2011

Trip: Taipei, Taiwan - Part 2


Aku nak share antara gamabar yang menarik, susah sanagt nak cari makanan halal, tp itulah keseronokanya, dan paling susah, kalau nak berkomunikasi, sebab diornag tak faham english, tapi mereka sangat membantu, walaupun susah nak faham, seronok memang seronok, aku stay dekat taipei hostel, murah dan sangat selesa, banyak duit jimat, naseb baik bawa meggi, sebagai alas perut je.


Basikal dah jadi main transpot disini

Historical building kat sini memang cantik2





yang ni area jauh skit dr city, x ingat apa, tp sini naik MRT je, semua tempat boleh pergi



2 comments:

GreenAppleKu.com said...

Hai Zul, wa jauhnya awak belajar. Belajar biar lulus result gempaq tau. Nanti bila dah kerja, sebagai arkitek, kerjanya memang tension siot. Nak pula dpt projek yg masalah, memang trauma.

Salam kenal dari saya.

Zul said...

salam kenal juga, hehe, IAllah, amin, mudah2mudahan lulus dgn cemerlang, dulu masak jadi assistant architect pon dah pening, ni kan nak jadi akitek, lagi pening,eheh