Monday, April 25, 2011

Trip: Taipei, Taiwan - Part 1


Aku rasa nak share sedikit tentang trip aku ke Taiwan , walaupun dah lama, May 2010, tapi still jigak nak kesahkan. Aku pergi dengan kawan aku sorunk ni, sebab masa beli tiket ni, Airasia tengah buat Sale, memang murah, return RM250! murah x? Pergi sana untuk 4H3M, flight mendarat dekat Taichuang airport, berlepas dari LCCT pukol 5 p.m samapi dekat sana pukol 10.00pm waktu sana, tak salah aku flight dalam 3 jam lebih kot. Sampai je dah malam, almaklumlah, nak jimat duit, tak cari hotel pun, so lepak ah kat airpot n tunggu pagi. tidur je di airpot tu, pastu jumpe ada pakcik ni, dari Malaysia, dia pon tengah tunggu orang, pertama kali gak datang, pakcik ni dah cuak tunggu wakil dari Universiti Taipei x datang2 lagi. akhirnya selepas beberapa jam, samapi jugak wakil tu. habis dah cerita pakcik tu. Mari tengok2 gambar.
ini jalan ke hostel

OTW ke Taipei from Taichuan


ni bila dah sampai dekat airpot, tgk jam tu
Flight teket


duit yang ditukar, tapi x guna banyak pon

3 comments:

khairul abdullah said...

selagi ada peluang dan kesempatan..mengembaralah..it will widen your horizon.

khairul abdullah said...

selagi ada peluang dan kesempatan..mengembaralah..it will widen your horizon.

Zul said...

yurp, sangt setuju