Tuesday, July 19, 2011

menang!

salam, aritu melawat blog akak ni, akak ni pon dok kat ausie, tapi kat perth rasanyer, sekali ada contest saper pelawat ke 5000 or terhampir, sila print screen dan memang, sekali dapat lah nombor 5001 dan email ke kak umi, alhamdulillah, dapat hadiah,heheh

memang suka membca blog orang dok overc ni, leh dapat banyak tips, lagi2 bab makan, almaklumlah, susah nak cari barang nak masak, kalau tgk blog2 ni, konpem ada je cara lain.

thx kak umi  Kak Umi

ini dia print screen tu

minum petang tadi, lapor sgt, lunch skip, meehun dan teh tarik

2 comments:

umiyumi said...

salam zul.. tq sudi feature blog k umi kat sini hehe.. kira tuah zul la kan dpt menang GA tu.. hadiah dah on the way.. tungguuu :)

Zul said...

thx kak umi, rezki saya,heheheh