Tuesday, July 5, 2011

Nak Balik Malaysia!

Jiwa tengah kacau ni sebab yunggu result, kena sediakan hati jer ni, sekarang memang rindu malaysia sangat, kawan2,kereta,bilik, makanan, mak bapak, adik beradik, nak pergi kubur nenek, nak hidup normal kembali tanpa setiap hari pikir duit, i miss dat moments! dan paling penting, nak kejer cari duit, dah rasa give up ni, !

zul! sabar zul! dont ever never gv up! remember ur blog eh! no turning! IAllah!

2 comments:

GreenAppleKu.com said...

Hope lulus dengan cemerlang dan selamat pulang ke Malaysia. Boleh sambut puasa kat Malaysia. Gi Bazaar Ramadhan dan solat terawih kat masjid.. :)

Zul said...

Alhamdulillah,lulus, kena usaha lagi next sem ni, xdpt nak balik raya ni, cuti seminggu, IAllah ujung taun balik msia, dah rindu sgt ni, lagi2 makanan dia,hehe