Thursday, November 3, 2011

Bush Walking to Hollybank Launceston

now already start 4 months breaks!should be balik malaysia lah kan, tapi x beli lagi tiket, sebab ingat nak kejer, tetapi ada masalah dengan gigi ni, nampaknya, kena balik lah awal! yeah! ni pergi bush walking arini, dekat je, subhanAllah, amazing!nhuhh enjoy lah














2 comments:

Arina said...

Amazing...cantik dan tenang tengok gambar2 tu. One thing about Oz's, the naturescape is very incredible..kan.. Aunty really loves the wild flowers and the trees and everything is clean and tidy...Macammana dg kawan Zul tu? Aunty doa dan berharap agar dia akan recover, only time will heal...Insyaallah...

Zul said...

yurp auntie arina, especially tassie, surround by nature, realyy amazing, btw, my friend tu, still x recover yet, waiting for ustaz from msia, coz diorng kata ada makhluk lain dalam badan, hopefully bila ustaz tu dtg, sembuh lah sahabat saya ni,IAllah, mudah-mudahan