Thursday, August 2, 2012

Jual Baby di internet

ni lagu satu masalah dekat sini, suka-suka je jual anak dekat FB, tengok print screen ni, siap boleh nego lagi harga, baby girl, comel giler.



tapi sebenarnya, baby tipu, but nampak macam real, saya ingat jual baby betul, sekali baca lagi detail, rupanya tipu punya, adoi.
Hari ini ada baca Hmetro, ada seorang ibu lahirkan anak dalam bus dekat sarawak kot, pastu namakan anak dengan nama bus tu, nasib baik nama bus tu dyana, kalau naik bus transnnasional ? rapidkl? tak ke kesian anak tu..
sahur

5 comments:

norhidana said...

ko ni bt suspend jelah dik... anak patung lah ish2....

Zulfadly said...

haha, 1st tgk saya pon ingt real kak, hehe

m.u.l.a.n said...

serious ingt betol... buka apa hari ni?

Zulfadly said...

kak mulan: makan nasi putih ngan ikan masin+budu je arini, hehe,

umiyumi said...

Salam Zul,
wah klasik lah pelita tu.. syahdu aje tengok. amboi siap dgn budu tu.. :D