Sunday, November 25, 2012

Christmas??

Semalam dekat city ada perarakan untuk christmas, so niat pergi nak belajar culture mereka lah kan, macam-macam gaya ada, agak menarik dan pelbagai aktiviti untuk budak-budak. Lepas tu, pergi lah shopping, sini kalau shopping, kalau betul-betul diskaun, memang berbaloi. kalau seluar tu $100 boleh dapat $10 je after diskaun, memang berbaloi giler! ni lah masanya nak beli barang, tapi tak banyak sale pon, sikit je baru, maybe nanti real Christmas baru ada kot.

anime











balik singgah minum jap, maklumlah, panas terik,order coklat tart, ingat besar, sekali kecik tu, harga $6.5! nasib sedap! huhu




1 comment:

norhidana miswan said...

blum krismas tp dh ada gak ek pra krismas gitu... tp msti sale gile2 kan time2 nk krismas nih...