Friday, September 7, 2012

Lawak Bangla:Update!

ini text yang dihantar oleh salah seorang staff bangla kawan saya, sumpah lawak! gelak guling-guling saya baca main tulis je apa dia sebut, nasib bos dia dah paham.


siapa paham dan boleh translate ayat kat atas ni, dia power lah, nanti saya bagi jawapan dia.
bawah ni pulak gambar ikan yang dah dimasak haritu, kak norhidana, ni ikanya, masak asam pedas n steamed je +ada ayam golek

kakcik dan kaknorhidana meneka hampir tepat, heheh, bawah ni ialah text yang telah ditranslate oleh tuan dia:

Shafiq boss , bila you mari sini tolong beli shampoo Sunsilk anti dandruff . Ini Jamal PulauUndan

Shafiq boss <(nama bos sebenar), bila you mari sini tolong beli shampoo Sunsilk anti dandruff (

asal boleh je tulis kan!hahaha


4 comments:

kakcik said...

Dia nak shampoo sunsilk anti kelemumur ke tu? :)

norhidana said...

bangla tu tulis ni ke` safi bos, bile u mari sini, tlg beli shampooo sunsilk anti dandruff, ini jamal polu undang... ke slh ahak2...

wahhhh siap ada ayam golek sekali, bt terliur akak je tau...

azieazah said...

Yang penting, mujur ko faham, dik!

Zulfadly said...

kakcik: hampir betul!
kakhidana: hahahaha, salah sikit
kak azie: saya pon x paham, ada orng translatekan