Sunday, December 16, 2012

Officially: Master of Architecture

Alhamdulillah, semalam selamat bergraduasi, dah boleh jadi akitek! 2 tahun belajar, macam-macam ditempuh, nangis, ketawa, gelak, guling, jatuh, duduk, bangun dan macam-macam lagi, semua rasa, 2 tahun jiwa tak tenteram sebab takut fail, dan semalam memang lega bila sijil dalam genggaman.

Semalam patutnya dimulakan dengan perarakan dekat city, tapi hujan lebat pulak, terpaksa dibatalkan, rugi sangat bila tak dapat nak rasa parade tu, terpaksalah pergi terus ke Albert Hall untuk acara seterusnya. Bermula jam 11am dan berakhir dalam pukul 1pm.

Hadiah paling bermakna dalam hidup saya, ialah bila parent saya datang sini,Alhamdulillah. Panjang lagi jalan saya depan ini, sama ada terus menjadi akitek or mencari bidang lain, masih belum pasti, buat masa sekarang, saya ikut flow je, dan nak berjalan mengutip pengalaman.


kak hidana: sangat cantik tempat hobbit tu, pergi sekali tak puas, hehe

7 comments:

umiyumi said...

Salam Zul,
Tahniah!!

wah apa perasannya di waktu melambung graduate cap itu? ce citer sikit hehehe..

ibuintan said...

tahniah

Fairy Lilly said...

Congrats ....
Ada rasa di awangan tak :)

kasihredha said...

Salam
Tahniah...
Anak buah Akak pun buat master juga di adelaide (architecture)...ni oz ke NZealand?

zette said...

tahniah!!!

nurul nadia afiza said...

congrats ! you've done so well . lepas ni jadi arkitek lahh :)

norhidana miswan said...

tahniah dik.... awak yg mana 1? naper takde gambar awak sorang or ngn parent?... tak lama lg bermula lah sesuatu yg baru yek...