Thursday, April 11, 2013

Oh Unifi!

Hari ada masalah dengan unifi, so call lah hotline dia, 10 minit tunggu, iklan je penuh, operator tak angkat, lepastu terputus, call lagi sekali, sama juga, lepas 10 minit baru lah angkat, itu pon selang seli dengan iklan, operator siap mintak no telefon saya, selalunya, kalau dekat ausie, kalau dia mintak no tel. ni, kalau putus dia akan call balik.

Tetiba putus pulak, sebab saya dah habis kredit, dari RM15 terus jadi RM00! thanks lah unifi, samapi sekarang takde orang call lagi, memang teruk lah perkhidmatan mereka ni,TM tak perlu risau pelanggan lari ke tidak, sebab TM dah monopoli dekat Malaysia, tu teruk je, belum lagi lambat bayar bil, terus kena potong, adoi! Pening dengan unifi ni.

Saya terima offer puchong tu, mintak offer letter, until today, still tak email, esok pulak interview shah alam dan KL, harap-harap dapt Shah Alam, senang sikit.

Tetiba ras malas nak kejer, kalau tak kejer samapi bila lah duduk rumah je, rindu pulak zaman study,hehehe.

waktu malam, tapi jarang lepak studio, sebab sejuk

masa 1st year dekat ausie, rasa macam budak2 main benda ni, padahal master kan.

nampak macam main2, tapi ada idea disebalik semua tu

pastu kena marah dengan lecturer, main2 sgt
Dan untuk GA yang kedua, sebab kak Mulan komen dulu, saya bagi akak perfume, pilih lah mana yang akak nak dekat page perfume tu, tapi kalau ada yang dapat capture tu, still boleh email lah. TQ

Doakan saya esok!!

1 comment:

norhidana miswan said...

ehhehe biasalah tu dik, jnji mcm2 pastu bile dh ikat jnji bt tak tau je, akak walaupun org unifi dh berkali2 ketuk pintu umah suh amik khidmat nyer akak ttp takmo...

semoga ada rezeki kt interview esok yek... akak doakan