Monday, November 25, 2013

Itu stress bah


Stress mcm nak final exam, semalam stay up dekat pukul 2 pagi d opis, pukul 6 nak g lcct untuk g meeting kat sandakan. 

Kerja memang banyak. Menimbun! Pastu nak kena buat sorunk, cuba siapkan vefore pagi tadi, tapi bos lak tak puas hari, kecoh opis, bos ngamuk, hahaha, rabu sure kena maki punya, tahan teling je lah.

Esok nak kena present depan askar ni, ada gak aku kena marah, byk benda baru tahu hari ni, meeting siang tadi pon dah pening, stressssssssanya.


Rasa nak dok launnie, g mancing ikan n candat sotong, pasti buat roti canai dan buat cake, tu boleh hilang stressssssssasssssss


1 comment:

m.u.l.a.n said...

sabar... sabar...

rabbi yassir....

moga dipermudahkan semua urusan..