Sunday, March 9, 2014

moga dipermudah

Semalam bangun pagi, baca news terus terkejut, dalam otak terus pikir famly saya, sebab diorang semua baru pergi vietnam jumaat petang tu, dan kebetulan naik mas , so saya pon macam konpius kejap, sebab confius diorang pergi beijing ke, but alhamdulillah, mereka dah kat vietnam bershopping.

but, memang hati gundah gulana, selagi family saya tak balik, selagi tu lah rasa risau, lagi-lagi vietnam pon termasuk kawasan yan mungkin plane tu hilang. tengah malam pon terbangun sebab rasa risau lain macam

teruskan berdoa, keajaiba boleh berlaku, moga semua dipermudahkan,

2 comments:

NEKCIK said...

Memang kecut perut bila ada berita berita begini...insyaallah semuga dgn doa Allah lindunhi dari segala yg tak diingini..insyaallah

m.u.l.a.n said...

teruskan berdoa...