Sunday, May 3, 2015

India!!!

2 minggu yang sangat sibuk, terpaksan bertugas di luar kawasan, seminggu ke India seminggu ke Langkawi, non stop, rasa nak tido airport.

Pergi sebab kerja, so memang tiada masa nak berjalan ke sana ke mari. Last day before balik dari India, ada lah masa nak lawat apa patot. Akhirnya, dapat juga ke India, lama sangt plan, tapi tak menjadi, walaupun atas urusan kerja, tapi dapat lah juga ke sana.

Pergi ke New Delhi, before fly, macam2 dengar citer buruk pasal Delhi, tapi sampai sana, tak de lah kotor sangat, tandas bersih, orang ramah, panas memang panas, jalan memang jam, orang2 di delhi cantik2, senang cerita, colorfull! pengalaman menarik, nak repeat!!!!!!!!


colourful india

motor

jam wajib


kerbau

arsitektur





4 comments:

norhidana miswan said...

bestnyer outstation nun sampai ke india... yelah dh sampai sana baru blh tau kan camne... len2kali blh ke sana lg...

nnti sambung cite balik lah apa je yg best kt sana...

Chevy said...

try jaipur kalau u minat senibina lama...osem...jalan raya share ngan unta, kambing lembu etc ehheeh pengalaman...


ur silent reader.

NEKCIK said...

Yanadey...incredible india
Setisp tempat tu ada keistrmewaanya

Azian Elias said...

kata org the real traveller tu tak akan dipanggil traveller selagi dia tak sampai ke India.. so salute lah kan sebab dah sampai.. i love india.. esp food dia..