Sunday, October 4, 2015

budak budak

Dapat komen pasal adik ni pasal post sebelum ni, maybe dia tak paham rasanya,

tak ada kondem iphone, saya guna ori iphone be4 this, dah hilang, beli lah AP, sukahati lah nak pakai apa pon, post tu tak kondem iphone, orang dok citer pasal kedai oi, gi sekolah , belajar elok2, sekian

1 comment:

norhidana miswan said...

hehehhe msti adik tu pakai iphone jd terasa lah bila awak tu beli AP hehehe... gasak lah dia jnji akak paham apa yg engko cite kan tu dik...