Friday, April 22, 2011

Nilai sebuah persahabatan

yurp! aku suka berkawan n dikawani, sahabat bagi aku ialah orang yg dpt menerima diri kita seadanya, ramai sahabt tidak semestinya mereka benar2 kawan kita, aku percaya pada nilai persahabtan, jika aku anggap dia best frend aku, maknayna, aku btol2 maksudkan, aku akan percaya kawan aku itu 100%, aku x kan cakap buruk dekat kawan aku itu, sebab bagi aku, aku respek best frend aku, dan Alhamdulillah aku mempunyai sahabat baik yang sangt baik dan betol2 rapat dengan aku. aku rasa korunk tahu siapa mereka yang sgt baik dgn aku, ada ramai, dan aku menghargai mereka, dan disini aku nak sangt cakap, aku x pernah buang kawan, sahabat baik selamnya. thnx pada merka yg banyak tolong aku, terutamnya my trully best fren kat UM dulu, thn u very much, moga Allah membalasanya. i already miss all my Luvly frens n especially for those that i never meet again since our graduation, for u, 8.8.2009 n i still remember. Frienship never end. thanx allah for such a great frens i ever had, n hopefully, they will me my frnds forever, till my last breath!Thanx! FMILA!guys r rock my life!

2 comments:

ibuintan said...

assalamualaikum Zul,

moga sihat.. selamat belajar

sahabat baik umpama sebutir permata, sahabat yang sanggup bersama di saat susah dan senang

bila dah ada hargainya dengan sebaiknya

Zul said...

Terima kasih ibuintan, seronok baca blog akak, terubat rindu dengan mak kat malaysia, sangat best,heheh,