Saturday, June 4, 2011

Dugaan

dugaan paling besar dalam hidup aku, kena kuat,jgn putus asa, selagi belum ke penghujung, Nisha ada cakap, jgn penah putus asa, kerna Allah sentiasa ada, Dialah segalanya. Semalam dah call mak pon, memang nangis dah, x malu nak cakap, down sgt, mengharapkan kejayaan, pada sesiapa yang membaca, doa2kan Zul lulus disini, berusaha, doa, dan sekarang bertwakal padaNya! amin!

3 comments:

ibuintan said...

insyaallah... selagi berusaha, berdoa dan bertawakal, kejayaan pasti akan dikecapi

dan selagi doa ibu Zul mengiringi, Zul tak akan kecewa

azieazah said...

Perangai sama macam anak Kak Azie. bila nak peksa jer, mesti nangis-nangis rindu kat mak dia! hehehe

Sabar. InsyaAllah, usaha pasti akan berjaya...


Kerja Hari Minggu, Mujur Ada yang Sudi Menunggu...

Zul said...

ibuintan: IAllah, amin,mudah2an
kak azie: heheh, mcm mana gagah lelaki itu, pasti jadi anak mak jugak, kalo ckp ngan mak je sedih, kalo bapak x pulak,
*ramai kwn2 saya balik cuti winter ni, saya doklah sini, xder duit,heheh,