Friday, July 29, 2011

Dah Dapat Hadiah! Thx Kak Umi

lupa pulak nak mention, hari selasa yang lepas, hadiah daripada Kak Umi sampai, terima kasih Kak Umi, cantik, ingat nak guna kat rumah ni, tapi rasa sayang pulak, so nanti end of dis year, bawa balik malaysia je lah, bagi mak guna,hehe, Thanks again kak umi, 




dari Perth ke Tassie,heheh,thx

Minggu ni sejuk sangat, hari2 pagi asik frost je, berais semua jalan, nasib baik sini x der snow, kalau tak, tak tahulah sejuk dia mcm mana lagi
ond way nak g tunggu bus, pukul 11 pagi, but still foggy + frost!

menunggu bus ke main campus

inveresk road


2 comments:

umiyumi said...

salam zul, wah hadiah dah sampai yer. baguslah. :)

Zul said...

sudah kak umi, thx