Friday, October 19, 2012

Slow down when you talk!

harini ada last tute session, sebab dah nak final kan, pagi ada kelas pukul 10. tapi buat kerja sampai pukul 7, konon tido jap, sekali bangun pukul 10.30, alang2 dah terlajak, sambung tidur, sampai sekarang rasa bersalah ponteng!


today tunjuk layout board, otak blurr arini, apa dia komen, semua tak paham, last2 cakap mcm ayam dan itik tadi. Bila dapat balik report yang submit last week, komen yang paling utama dia tulis ialah:

Slow down when you talk!!

mungkin cakap bajet omputeh, nak sambung0sambung je ayat, sekali omputeh haram tak paham, pastu laju benar kan, so nanti present, sebuti-butir saya sebut nanti!.

ok, sambung kerja, nanti kak sal marah! hahaha (hantar lah makanan kat rumah ni, nasi briyani ke, hahah)\

.seminggu tidur dekat lantai, katil penuh dengan sketches  ni baru kemas, pastu tampal draft bod ni, supaya senang! semnagat!

2 comments:

The Singing Pilot said...

thanx for following my blorg. wow budak scholar. saye x cukup pandai nk study oversea. dpt keje oversea je ahaha

m.u.l.a.n said...

all the best masa presentation nanti..!!! mesti boleh nya tu..!!