Thursday, November 8, 2012

Makan dan Makan

penat! baru balik dari picnic, masa balik, sesat!!!!!!!!!!!!! hahah, ok, nanti tu lain kali cerita, semalam saya buat makan-makan, just ajak budak asian yang saya rapat je lah, kalau ajak ramai, pastu tak pernah cakap,tak guna gak, budak local kalau ajak, takut tak makan pulak kan.

So semalam, buat nasi lemak+roti canai+dalca+cekodok pisang dan ayam bakar, pastu yang datang bawak cupcakes,egg tart n pappadom. Alhamdulillah, makan cukup, sedap tak sedap, itu lain kira, asal kenyang. Ajak makan tengahari, pastu lepas makan, macam-macam game main, main xbox+ fuss ball dan monopoli, rasa semua muda balik, padaham semua dah 25 n above! samapi lampu ceiling jatuh, lucky no one kena hempap, ganas main lompat-lompat.hahaha






result lagi beberapa minggu, cuak giler, sekarang spend masa denga beberapa aktiviti , tu pergi jalan, pastu buat makan-makan. takde benda lain dah boleh buat, esok ada laser tag pulak dengan budak kelas, but macam tak pergi pulak, tengoklah tahap kerajinan macam mana.

sekarang penat sangat, sebab ngantuk, berjemur kat panas, dah rupa orang asli new zealand dah ni, hehe


xbox

monopoli

fussball

yg datang!thx

1 comment:

m.u.l.a.n said...

ok la tu.. sementara tunggu result..

insyA cemerlang..!!