Wednesday, December 12, 2012

Pagi Di Launnie

Alhamdulillah, parent selamat sampai dah semalam, nasi tak de masalah dengan imigresen or flight. Bila parent dah ada disini, maknanya dah hampir ke penghujung dah perjalanan saya disini.

Tinggal lagi beberapa bulan dah sebelum balik, dalam hati rasa tak nak balik, nak stay sini, tapi macam banyak pulak benda kena fikir, entah lah, masih belum decide lagi, sama ada stay or balik, tapi 70% memang akan balik, paling lewat on January lah.

Sekarang dah rasa sayu sikit-sikit, lepas ini pasti akan ingat pengalaman belajar disini, suasana yang aman je, tiada Jam, tak sesak, semua dekat, pemandangan yang indah, musim sejuk (ni x suka sangat), dan local yang peramah.

rindulah semua benda ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heeheh






5 comments:

norhidana miswan said...

ke nk cube keje kt situ? tempat jth lg kan dikenang, ni kan pulak tempat belajar yg jauhnyer beribu batu dr tnh lahir kn....

m.u.l.a.n said...

tak pon keje dulu kat sana & later baru balik... hehe..

ibuintan said...

cantik, indah... memang indah ciptaanNya

Zulfadly said...

kak hidana:maybe lah kot, tp susah nak cr kejer, melainkan mcd, hehe
kak mulan:susah nak dpt kejer betul, casual banyak lah
ibuintan:SubhanAllah, cantuk sgt, nanti akan dirindui

umiyumi said...

Salam Zul,
best jugak dpt cari pengalaman kalau kerja kat tempat org. rate gaji kat sini tinggi jugak. kurang2 balik kalau convert ke RM byk jugak tu..