Saturday, July 20, 2013

dipaksa terpaksa

Hari dapat kerja last minit, terpaksa siapkan dengan kelam kabut, stress sekejap. Sekarang dalam otak, tengah plan nak bercuti, tak tahu nak pergi mana, saya DIPAKSA bercuti selama dekat 2 minggu masa raya. 

So jadinya, terpaksalah kena tolak cuti selama 5 hari secara paksaan. opis nak tutup, tapi tak nak bagi cuti, jalan mudah, paksa staff isi borang cuti dengan tarikh diberi. Saya sampai satu tahap, tak larat nak ber'argue' dengan orang atasa, ikut kan je lah. 

so hasilnya, tengah survey lah nak pergi mana, ada gak tetiba pergi duk tassie seminggu, raya pon kat Shah Alam je, tak pergi mana, huhu'

Tahun ni, tak ada lah salam perantau, hahah, kalau tak, dah excited ambil gambar nak hantar ke semua paper kan. giler glamour, sejak kecik memang berangan nak buat, dah ada peluang, memang buat lah.

Selamat menghabiskan 20 lagi ramadhan, sama2 perbaiki diri.


bila bosan, tengok lah balik gambar lama-lama, 



3 comments:

mrs.smile said...

nampak gayanya kita serupa..office saya pun mmg mengamalkan sistem mcm tu setiap tahun..dipaksa bercuti!!

nak tak nak kena isi gak form cuti tu hehe nasib2

Zulfadly said...

hahah, tu lah kan, apa lah nasib,huhu

nurulizzahz said...

aul, kalau nak hantar salam perantauan tu, timimng cantiknya bila ye? xpernah hntr pun dah 2x puasa.. taun depan last if xextend..