Monday, December 1, 2014

Masa

Cepat sungguh masa berlalu,

dah masuk disember, lagi sebulan tahun baru
Alhamdulillah, untuk tahun ini, ada sesuatu yang diperbaharui,

housmate dekat launnie pon dah habis belajar selepas 2 tahun sambung belajar lagi selepas saya abis.

dah 2 tahun tinggalkan launnie, bila stress je nak pi sana, tp tengok duit dalam bank, pergi mamak je mampu.

Selamat pengantin baru Aqil, aku tau ko peminat tegar blog aku selain housemate ko punya blog tu, hahaha.

Selamat menumpuh alam rumah tangga dan dipermudahkan olehnNya.

Senior ko ni je belum kahwin lagi, soon tapi tak soon sangat


2 comments:

norhidana miswan said...

lama tak dgr cite kamu dik, blog pun jarang ber update, pastu klu bt update msti tanpa gambar huhuhui....

sibuk sgt lah tu ek

NEKCIK said...

soon...insyaallah semuga mndapat isyeri yg solehah..amiin